Neem contact op

Disclaimer

De getoonde informatie op deze website is met zorg samengesteld door Solid B.V. Toch kunnen er altijd onvolledigheden en onjuistheden in voorkomen. In dat geval is Solid B.V. niet aansprakelijk.

Solid B.V. verstrekt via deze website informatie over producten en diensten die Solid B.V. aanbiedt. Zonder voorafgaande mededeling kan Solid B.V. daar wijzigingen in aanbrengen. Solid B.V. is niet aansprakelijk voor problemen met betrekking tot het functioneren van deze website.

Hoewel Solid B.V. alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is zij niet aansprakelijk voor informatie of berichten die door gebruikers van de website via internet worden verzonden.

Verwijzingen naar sites die niet door Solid B.V. worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Solid B.V. is uiterst selectief in het verwijzen naar andere websites. Zij kan echter niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden.

De inhoud van deze website mag alleen worden gebruikt voor het verkrijgen van informatie. Het is niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, door te sturen, te distribueren, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Solid B.V.