Disclaimer

Solid B.V. verstrekt via deze website informatie over producten en diensten die door Solid B.V. worden aangeboden. De informatie op deze website wordt door Solid B.V. met zorg samengesteld. Toch kunnen er onvolledigheden en onjuistheden voorkomen. In dat geval is Solid B.V. niet aansprakelijk. Ook kan het voorkomen dat gebruikers misbruik maken van de website van Solid B.V. Ook in dat geval is zij niet aansprakelijk voor de aangebrachte informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet worden verzonden.

Om de website goed te laten werken en informatie actueel te houden, zal de website regelmatig onderhouden worden, waarbij wijzigingen worden aangebracht. Deze wijzigingen worden  zonder voorafgaande mededeling verwerkt. Indien de website niet goed functioneert, kan Solid B.V. niet aansprakelijk worden gesteld.

Solid B.V. is uiterst selectief in het verwijzen naar andere websites. Zij kan echter niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Verwijzingen naar websites die niet door Solid B.V. worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. De inhoud van deze website mag door de gebruiker alleen worden gebruikt voor het verkrijgen van informatie. Solid B.V. heeft auteursrechten op de inhoud van de website. Het is niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, door te sturen, te distribueren, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Solid B.V.