Financiering commercieel vastgoed

Solid Finance is financier van  commercieel vastgoed. Of het gaat om een overbruggingskrediet voor de aankoop van het commerciële vastgoed of een financiering voor het upgraden van uw commerciële vastgoed, Solid Finance denkt graag met u mee. Solid Finance maakt het onmogelijke graag mogelijk en ingewikkelde financieringsvraagstukken gaan wij niet uit de weg.

Voorbeelden van financieren commercieel vastgoed

  • Solid Finance heeft een ondernemer kunnen helpen met de aankoop van een woonboulevard, waar de ondernemer met zijn expertise de bezetting heeft weten te optimaliseren, waarna een herfinanciering van het object makkelijker werd.
  • Solid Finance heeft voor ondernemers de aankoop van commercieel vastgoed mogelijk gemaakt door onze snelle doorlooptijd, welk vastgoed aan hun neus voorbij zou zijn gegaan, omdat de reguliere banken een langere verwerkingstijd hebben voordat een financiering wordt verstrekt.
  • Solid verstrekt regelmatig aan een vastgoed ondernemer financieringen voor aankoop van commerciële objecten. De klant maakt hier dan een portefeuille van en zoekt rustig naar een passende herfinanciering.

Wij kijken verder dan traditionele financiers

Solid Finance is een private onderneming die vastgoedontwikkelaars en vastgoedondernemers voorziet van creatieve oplossingen voor ingewikkelde vraagstukken bij de financiering van commercieel vastgoed. Als ondernemende financiers verstrekken wij leningen die verder gaan dan die van de traditionele financiers. Wij financieren tot 100% van de marktwaarde van uw vastgoedobject.

Solid Finance Waardesprong

tranformaties vergen financiële moed

Commercieel vastgoed financieren bij Solid Finance

Het vinden van een oplossing voor een ingewikkelde casus, daar worden wij blij van. Wij houden van mooie en uitdagende projecten. Als wij een goed gevoel hebben bij het project én er is een goede klik met de vastgoedondernemer, dan gaan we de uitdaging aan!

Projecten

Wij zijn trots op de projecten die wij hebben gefinancierd. Benieuwd naar ons portfolio? Bekijk dan ons overzicht van projecten.

Emmer-Compascuum projectontwikkeling

Kunnen wij u helpen met de financiering van commercieel vastgoed?

Wilt u graag meer informatie over deze of andere financieringsvormen? Neem gerust contact met ons op via 085 – 48 908 92 of info@solid-finance.nl. Gerard Kappert en Jan Meijer gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden te bespreken.