Financiering projectontwikkeling

Bij Solid Finance kunt u terecht voor de financiering van projectontwikkeling. Wij helpen vastgoedprofessionals bij het realiseren van mooie en uitdagende projecten met creatieve financiële oplossingen. U kunt bij ons terecht voor het financieren van ontwikkelprojecten tussen de 1 en 20 miljoen euro. Wij regelen de financiering van projectontwikkeling net even anders. Geen vraag is ons te gek.

Financiering van projectontwikkeling die verder gaat

Wij zien onszelf als co-investeerder bij het verstrekken van leningen voor projectontwikkeling. Wij verdiepen ons graag in de uitdagingen om vervolgens met oplossingen voor het financieringsvraagstuk te komen. Hierin gaan we verder dan traditionele financiers. Gedurende het proces van projectontwikkeling kunt u bij Solid Finance niet alleen rekenen op de financiering, maar ook op ons enthousiasme en het meedenken in de zoektocht naar oplossingen om de ontwikkeling van uw vastgoedproject tot een succes te maken.

Over financieringen van projectontwikkeling bij Solid Finance

Wij verstrekken tijdelijke financieringen voor projectontwikkeling. Solid Finance is een private financier. Dat betekent ruime mogelijkheden, korte lijnen en oprecht advies met de betrouwbaarheid, directheid en transparantie die u mag verwachten van een solide partner. Samen werken we aan projecten om trots op te zijn.

Solid Finance Waardesprong

Werkwijze bij financiering van projectontwikkeling

De werkwijze van Solid Finance is uniek. Wij dragen ondernemers verschillende mogelijkheden aan om hun projectontwikkeling te financieren. Bij een eenvoudige vorm van financieren kunt u denken aan een financiering met het recht van een eerste hypotheek en een rentevergoeding. Op deze wijze kunt u uw rol pakken zonder dat u steeds verantwoording aan ons hoeft af te leggen over het eindproduct. U weet in dit geval voorafgaand aan het project wat ons aandeel van uw winstmarge is. Daar zijn we helder en transparant in.

Een andere financieringswijze is door participatie via aandelen in een projectvennootschap. Hier kunt u uw expertise in kwijt en wij de funding. Op deze wijze financieren wij zowel de aankoop van een perceel als de ontwikkelingsfase tegen een veel lagere rente, maar dan met een winstdeling aan het eind. Dat is voor ons meer risico en minder zekerheid, maar dit verschaft u als vastgoedontwikkelaar tijdens het gehele ontwikkeltraject meer armslag. Ook haalt het veel onrust weg. Neem gerust contact met ons op om de financieringsmogelijkheden voor uw project te bespreken.

Emmer-Compascuum projectontwikkeling

Voorbeelden financiering projectontwikkeling

Wij hebben vele mooie projecten gefinancierd. Wij worden enthousiast van originele plannen en het bedenken van oplossingen voor uitdagende financieringsvraagstukken. Als ondernemende financiers fungeren we graag als sparringpartner. Ziet u ergens een probleem? Dan denken we graag mee in de mogelijkheden. Ontdek welke projecten wij hebben gefinancierd door het overzicht van projecten te bekijken.

Mogelijkheden van financiering projectontwikkeling

Heeft u de ambitie om een mooi bouwproject te realiseren? Bij Solid Finance kunt u terecht voor de financiering van projectontwikkeling. Een closing kan binnen twee weken geregeld zijn. Met een nuchtere werkwijze en een aanpakkersmentaliteit geven we altijd een eerlijk advies. Bij Solid Finance weet u precies waar het op staat. Afspraak is afspraak.

Neem gerust contact met ons op via 085 – 48 908 92 of info@solid-finance.nl. Gerard Kappert en Jan Meijer gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden te bespreken.