Financiering transformatie

Heeft u de plannen voor een vastgoedtransformatie al klaarliggen? Wij kijken graag welke rol in de financiering wij voor u kunnen spelen! Wij worden enthousiast van het bijdragen aan mooie transformatieprojecten door middel van slimme financieringsoplossingen. Of het nu gaat om een up to date kantoorgebouw dat getransformeerd wordt naar een appartementencomplex of een oud schoolgebouw waar een woonbestemming aan gegeven kan worden, wij gaan de uitdaging met u aan.

Financiering van transformatie is in trek

Leegstaande gebouwen zonder bestemmingsplan verdienen een nieuw doel. In combinatie met de toenemende vraag naar woonruimte, liggen er mooie kansen voor het transformeren van buiten gebruik geraakte panden naar woningen. Vooral kantoorpanden worden getransformeerd naar wooneenheden. Afgelopen jaren werden er jaarlijks zo’n tienduizend nieuwe woningen gecreëerd door transformatie van kantoorpanden en andere leegstaande gebouwen naar woningen.

Oplossingen voor financiering bij transformatieprojecten

Het financieren van transformaties vraagt om denken in oplossingen. De kracht van Solid Finance zit in het bedenken van out of the box oplossingen die specifiek bij uw project passen. U kunt bij Solid Finance rekenen op creatieve financiële oplossingen die het onmogelijke mogelijk maken.

Zaandam

Ervaring met financiering transformaties

Bij Solid Finance worden we enthousiast van mooie transformatieprojecten. Wij hebben middels financieringsoplossingen bijgedragen aan diverse transformatieprojecten in Nederland. Bijvoorbeeld de transformatie van een kantoorpand naar 41 appartementen in Zaandam. Wij zijn trots dat we onze bijdrage leveren aan het realiseren van mooie transformatieprojecten. Ontdek hier meer projecten waarvan wij de financiering hebben verstrekt, waaronder veel transformatieprojecten.

Financiering transformatie bij Solid Finance

Kunnen we u helpen met de financiering van uw transformatieproject? Neem gerust contact met ons op via 085 – 48 908 92 of info@solid-finance.nl. Gerard Kappert en Jan Meijer gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden te bespreken.