ROQ en Solid vonden elkaar als zakenpartners in een transformatieproject in Arnhem. Lees meer over de samenwerking.

Lees meer

Op donderdag 7 juli vindt de Dag van de Vastgoedfinanciering plaats. Professionals op het gebied van vastgoed, project- of bouwfinanciering komen

Lees meer

Solid Finance doet al jaren mee in de markt van vastgoedfinanciering en steunt vastgoedontwikkelaars met creatieve oplossingen.

Lees meer

Om de steeds zwaarderwegende maatregelen rondom woningbeleggingen te omzeilen, richten beleggers zich vaker op transformaties.

Lees meer

Er is veel geld beschikbaar in de markt voor ontwikkel- en bouwprojecten. Maar dan vooral voor afgebakende financieringstrajecten waarin rente de

Lees meer

Los van de bouwkundige uitdagingen, is de herontwikkeling van een leegstaand en verouderd gebouw vaak een financiële breinbreker.

Lees meer

Wij gaan graag de uitdaging aan om een ingewikkelde casus waar we een goed gevoel bij hebben toch mogelijk te maken.

Lees meer

Vastgoedontwikkelaars weten Solid Finance te vinden voor de financiering van hun vastgoedprojecten. Of het nu gaat om een tijdelijke vastgoedfinanciering, een

Lees meer

Kantoortransformatie naar woningbouw vindt steeds vaker plaats. Een interessante markt voor vastgoedbeleggers. We delen graag onze kijk op de huidige ontwikkelingen.

Lees meer

Het Vastgoedjournaal interviewde Jan Meijer, Gerard Kappert en Stefan Arendsen over hun visie en werkwijze in de financieringsmarkt.

Lees meer