Zorgcomplex Clingendael Servotel Drachten gefinancierd door Solid Finance

Zorgcomplex Clingendael Servotel Drachten gefinancierd door Solid Finance

In maart 2017 heeft Lenferink Groep Zwolle zorgcomplex Clingendael Servotel in Drachten aangekocht en toegevoegd aan haar care-portefeuille. Dit indrukwekkende object bestaat uit 159 zorgappartementen, een restaurant en garageboxen. Deze aankoop is gefinancierd door private financierder Solid Finance. Hierna zijn de renovatie/verbouwkosten deels in tranches meegefinancierd.

Vanaf juli 2017 is het gerenoveerde Clingendael Servotel opnieuw in gebruik genomen. Momenteel wordt het gebouw volledig verhuurd aan verschillende zorgpartijen. In het eerste kwartaal van 2018 is het complex geherfinancierd door een Nederlandse bank, waarna Lenferink Groep Zwolle en Solid Finance zich weer gezamenlijk zullen richten op nieuwe win-win mogelijkheden in de markt.

Over Lenferink Groep Zwolle
Lenferink Groep Zwolle is een vooraanstaande onderneming op het gebied van onroerend goed en heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Sinds de start van de vastgoedonderneming combineert Lenferink Groep Zwolle een scherp oog voor unieke panden met aandacht voor doelstellingen van relaties. De vastgoed portefeuille van Lenferink Groep Zwolle is dan ook zeer gevarieerd en omvangrijk te noemen met objecten door heel Nederland.

Als betrouwbare en ondernemende partner zet het ervaren en deskundige team zich in om verwachtingen waar te maken. Want als zowel de investeerders als huurders tevreden zijn, is het vizier gericht op de lange termijn en dat biedt perspectief voor de toekomst.

Voor uitgebreidere info zie website www.lenferinkgroep.nl

Relatie Solid Finance – Lenferink Groep Zwolle
Gerard Kappert, co-owner Solid Finance: “Dit project bevestigt opnieuw het terechte vertrouwen dat Solid Finance heeft in de Lenferink Groep, dat telkens weer moeilijke leegstaande locaties weet te transformeren naar waardevast verhuurd vastgoed voor haar eigen beleggingsportefeuille. Het onmogelijke mogelijk maken, daar houden wij van. Wij zijn dan ook heel blij dat we op deze wijze een bijdrage hebben kunnen leveren aan het uitbreiden van de gevarieerde vastgoedportefeuille die Lenferink Groep kenmerkt”.

Voor meer informatie, een aanvullend interview of beeldmateriaal, neemt u contact op met: Solid Finance B.V, Stefan Arendsen, 085 – 4 890 892