In Sas van Gent heeft Solid Finance de financiering verstrekt aan SkyPoint Real Estate B.V. om het Rabobank pand te transformeren.

Lees meer

Op het stadseiland Feijenoord in Rotterdam wordt een prachtig complex, bestaande uit 20 bouwlagen ontwikkeld.

Lees meer

Solid Finance financiert transformatie van vrijstaande villa uit 1974 naar zes moderne appartementen aan het Willem-Alexanderpark in Noordwijk.

Lees meer

De ontwikkelaars van dit project hebben mooie plannen voor de Coltbaan in Nieuwegein. Solid Finance financiert de realisering van dit appartementencomplex.

Lees meer

Solid Finance financiert overbruggingskrediet. Om de regionale positie te versterken kocht L & J Panden B.V. recent een pand in Veendam.

Lees meer

Solid Finance verlaagt druk op woningmarkt Houten middels financiering van grootschalige kantoortransformatie tot appartementen.

Lees meer

De belastingflat in Emmen heeft door haar centrale ligging aan het Raadhuisplein een prominente rol. De begane grond zal ruimte bieden

Lees meer

Het Zorglandgoed in Rumpt zal gaan voorzien in een vernieuwend aanbod van belevingsgerichte 24-uurs verblijfszorg.

Lees meer

Herontwikkeling Van Houten Industriepark gedeeltelijk gefinancierd door Solid Finance Een historisch bedrijventerrein Het Van Houten Industriepark in Weesp kent een rijke

Lees meer

In de bosrijke omgeving bij Lage Vuursche, onderdeel van gemeente Baarn, heeft een Solid Finance's vaste klanten recent twee kerkelijke panden

Lees meer