Almelo

Almelo

Solid Finance financiert aankoop van grond op bedrijventerrein in Almelo

Bij Solid Finance richten we ons meestal op de financiering van woningbouw. Maar ook voor de financiering van commercieel vastgoed verstrekken we regelmatig leningen. Zo ook voor de aankoop van grond op een bedrijventerrein in Almelo. In april 2022 hebben we een overbruggingslening verstrekt voor de aankoop van het stuk grond en de eerste ontwikkelkosten.

Samenwerking met Agro Energie Almelo B.V. en Smart Funding

De leningnemer van dit project is Agro Energie Almelo. Het bedrijf richt zich op duurzame energie-installaties. Daarnaast is Jeroen van Vark van SmartFunding als tussenpersoon bij het project betrokken. SmartFunding is specialist op het gebied van bedrijfsfinancieringen en ondersteunt Agro Energie Almelo tijdens het financieringsproces.

Grond op Bedrijvenpark Twente Noord in Almelo

De aangekochte grond is gelegen op het grootste bedrijventerrein van Almelo, genaamd ‘Bedrijvenpark Twente Noord’. Momenteel is de grond met een oppervlakte van 2,5 hectare nog onbebouwd, maar wel bouwrijp. Een ideale locatie voor Agro Energie Almelo B.V. om een centrale voor duurzame energiewinning te realiseren.

Financiering van commercieel vastgoed

Investeren in de ontwikkeling van commercieel vastgoed is een mooie manier om uw vastgoedportefeuille uit te breiden. De financiering van vastgoedprojecten is niet altijd even makkelijk. Waar veel geldverstrekkers afhaken bij ingewikkelde financieringsvraagstukken, verstrekt Solid Finance onder voorwaarden tot 100% LTC. Dat maakt onze werkwijze uniek.

Meer weten?

Wilt u graag meer informatie over de financiering van commercieel vastgoed of andere financieringsvormen? Neem gerust contact met ons op via 085 – 48 908 92 of info@solid-finance.nl. Gerard Kappert en Jan Meijer bespreken graag de mogelijkheden met u.