Arnhem

Arnhem

Solid Finance financiert aankoop Zuidpoort Arnhem voor ROQ Vastgoed

Begin december 2022 hebben we voor ROQ Vastgoed de aankoop van het kantoorpand Zuidpoort gefinancierd. Dit is een centraal gelegen bedrijfsverzamelpand in Arnhem-Zuid aan de kruising met de Burgemeester Matsersingel en de Batavierenweg. Het unieke kantoorpand is een verzamelgebouw voor ondernemingen van verschillende grootte en biedt plek aan zelfstandige ondernemers.

Over Zuidpoort Arnhem

Dit kantoor biedt Full Service met aanvullende diensten, een brasserie en diverse vergaderfaciliteiten aan. Met dit volledige, maar ook flexibele concept blijft Zuidpoort concurrerend en aantrekkelijk voor ondernemers die opzoek zijn naar faciliteiten op maat. Zeker omdat kosten gedeeld worden met meerdere huurders, blijven de kosten beheersbaar. Denk aan bijvoorbeeld de energiekosten of schoonmaak.

Zuidpoort Arnhem Entree

Plannen voor de toekomst

De kantorenmarkt in het Arnhemse is volop in beweging. De kwaliteit en kwantiteit van veel kantoorlocaties laten te wensen over. Binnenkort zal de gemeente Arnhem de kantorennota 2022-2030 vaststellen. Voldoende aanleiding en redenen voor ROQ Vastgoed om de formule van Zuidpoort nog verder te optimaliseren.

Relatie met ROQ

Solid Finance is zakenpartner van ROQ Vastgoed uit Arnhem bij de financiering van diverse vastgoedprojecten in Arnhem en Oosterhout. Nu zijn we opnieuw de samenwerking aangegaan. ROQ Vastgoed was al huurder op de locatie en zijn dus goed bekend met Zuidpoort, het Full Service concept en de omgeving. ROQ Vastgoed levert expertise en ervaring voor de ontwikkeling van dit project, terwijl Solid Finance de kapitaalverstrekking op zich neemt.

Investeren in kantoorpanden met Solid Finance

Meer weten over wat een samenwerking met ons voor u kan betekenen? Heeft u een locatie op het oog waar een alternatieve investering voor nodig is? We denken graag met u mee. Neem contact met ons op via info@solidfinance.nl of 085 – 59 908 92.