Arnhem

Arnhem

Solid Finance zorgt voor kapitaalinjectie in ontwikkelproject

Solid Participatie en ROQ Vastgoed zijn een samenwerking aangegaan voor de aankoop en ontwikkeling van een kantoorpand in Arnhem vanuit hun gezamenlijke nieuwe entiteit voor dit project WA50. Solid Finance  heeft als kapitaalverstrekker het mogelijk gemaakt dit object te verwerven. Ook de financiering van de ontwikkelingsfase wordt door Solid Finance verzorgd. Het pand ligt nabij de Rijn op een bedrijventerrein in transitie. We vertellen u graag meer over dit project.

Ontwikkelingen in Rijnpark Arnhem

Het kantoorgebouw is gelegen in Rijnpark, een bedrijventerrein met behoefte aan een nieuw imago. Momenteel zijn er in dit gebied namelijk veel verschillende panden en hele diverse bedrijven gevestigd, waardoor samenhang tussen de functies ontbreekt. Ook is er vrijwel geen groen in de omgeving en laat de parkeergelegenheid en infrastructuur te wensen over. De gemeente heeft daarom plannen klaarliggen om een overgangsgebied te creëren tussen een woongebied aan de westzijde en een bedrijventerrein aan de oostzijde van Rijnpark. Doel is om met de herontwikkelingen een groene en duurzame omgeving te realiseren. De Nieuwe Haven en de Rijn ten zuiden van het bedrijventerrein vormen een sterk beeldbepalend element met de Westervoortsedijk als belangrijke toegangspoort naar de stad.

Centrale ligging en prachtig uitzicht

Het pand is centraal gelegen nabij het centrum van Arnhem en biedt een mooi uitzicht op de Rijn. Vanuit de A12, A50 en de A325 is het pand binnen enkele minuten te bereiken. Het pand zal dan ook worden voorzien van voldoende parkeergelegenheid. De bushalte voor de deur biedt ook de mogelijkheid om binnen enkele minuten naar Arnhem Centraal te reizen.

Samenwerking met ROQ Vastgoed

Solid Participatie en ROQ Vastgoed zijn een samenwerking aangegaan voor de ontwikkeling van dit project. ROQ Vastgoed zorgt met haar expertise voor alle aspecten van de ontwikkelingsfase, terwijl Solid Finance als kapitaalverstrekker deze fase mogelijk maakt.

Tot slot

Gezien de locatie, kwaliteit van het gebouw en de veelbelovende cashflow is het pand aantrekkelijk voor potentiële investeerders. Wilt u graag meer informatie over deze financieringsvorm? Neem gerust contact op met Solid Finance via info@solid-finance.nl of 085 – 48 908 92.