De Piekstraat

De Piekstraat

De Piekstraat in Rotterdam gaat de hoogte in, mede gefinancierd door Solid Finance

In Rotterdam wordt gewerkt aan het verbinden, activeren en vergroenen van het Stadseiland Feijenoord. Onderdeel van dit plan is een prachtig complex, bestaande uit 20 bouwlagen op de Piekstraat. Eric Venghaus en Paul Brandjes gaan de uitdaging aan en creëren hier een nieuwe plek om te wonen, werken en ontmoeten aan het water met een oer-Rotterdams uitzicht. Dat gaan ze doen met behulp van een financiering van Solid Finance. Lees hier meer over het project en de samenwerking.

Verborgen parel in Rotterdam

Stadseiland Feijenoord is een verborgen parel op de linker Maasoever in het bruisende Rotterdam. De combinatie van erfgoed, water en groen maken het een bijzonder gewilde locatie. Waar op dit moment nog Grutterij en Spliterwtenfabriek Trouw staat, wordt een stedenbouwkundig kunstwerk ontwikkeld. Met ruimte voor maar liefst 200 appartementen, horeca en een gezondheidscentrum wordt ingespeeld op de duurzame stadsontwikkeling. Het gebouw wordt een combinatie van hoogte en volume, wat refereert naar het industriële verleden.

Duurzame stadsontwikkeling

Eric Venghaus en Paul Brandjes slaan bij dit project de handen ineen en hebben grootse plannen. Eric is directeur van Zorg Vastgoed Management B.V., een gespecialiseerd ontwikkelaar van zorgvastgoed en woonconcepten. Paul is directeur bij het toonaangevende aannemersbedrijf De Raad Bouw. “Duurzaamheid staat in dit project centraal”, vertelt Eric. “Door middel van zonne-energie en groene daken, wordt bijgedragen aan de ambitie van de Gemeente Rotterdam om te gaan voor een duurzame stadsontwikkeling”.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze financiering of andere projecten? Of heeft u zelf plannen? Neem dan contact op met Jan Meijer, co-eigenaar Solid Finance, via jmeijer@solid-finance.nl of 085 – 48 908 92.