Volmerlaan & Churchilllaan

Volmerlaan & Churchilllaan

Financieren van vastgoed met groot ontwikkelpotentieel. Solid Finance maakt het mogelijk.

Recent deed zich voor een bestaande klant van Solid Finance de unieke kans voor een voormalig overheidskantoor te kopen van een buitenlands investeringsfonds. Het vastgoedobject bestaat uit twee kantoren aan de Volmerlaan 2 en Sir Winston Churchilllaan 293 te Rijswijk, welke middels een gezamenlijke entree en een loopbrug op de 5e verdieping met elkaar verbonden zijn. Het totale vloeroppervlakte van het object bedraagt ruim 13.000 m2, waarnaast een parkeergarage met plek voor 147 voertuigen.

Het meest unieke aan het vastgoedobject is dat het bestemmingsplan ook toelaat het object te herontwikkelen tot woningen of een hotel. De locatie is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer, aangezien het object op loopafstand van NS station Rijswijk is gelegen. Het beschikt over een energielabel B en is solide gebouwd. Deze uitgangspunten én het zaken doen met een vertrouwde partij, vormden voor Solid Finance het fundament om op zeer korte termijn een financiering te verstrekken.

Binnen twee weken maakte Solid Finance de transactie rond en verstrekte de klant een lening met een looptijd van 2 jaar waarbij 100% van de aankoopsom inclusief kostenkoper werd gefinancierd.