Coltbaan

Coltbaan

Financiering kantoortransformatie in Nieuwegein

Nieuwegein is een heerlijke stad om te wonen, werken én te recreëren. De stad kenmerkt zich door de rijke historie en het buitengevoel door het vele groen. Mede hierdoor is er veel vraag naar nieuwbouwwoningen. Op dit moment wordt het kantorenpark Rijnhuizen omgetoverd tot een groene woon-werkwijk. De ontwikkelaar heeft grootse plannen voor een prachtig appartementencomplex in deze wijk en klopten daarvoor aan bij Solid Finance. Lees hier meer over het project en onze samenwerking.

Herontwikkeling van kantorenwijk naar een groene woon-werkwijk

De ontwikkelaar Coltbaan 23/25 BV uit Amsterdam is bij Solid Finance terecht gekomen via Marc Hoekstra van Credion. Hun ambities om van deze wijk iets prachtigs te maken, sluit naadloos aan op onze visie. “Wij hebben op diverse locaties vastgoedontwikkelingen lopen”. “Deze locaties zijn gericht op de sloop/nieuwbouw van kantoren naar woningen. De Coltbaan is een mooi project wat hier perfect tussen past.”

Appartementencomplex op de Coltbaan

Het appartementencomplex wordt gerealiseerd aan de Coltbaan, onderdeel van het kantorenpark Rijnhuizen. Er wordt hier een groene woon-werkwijk ontwikkeld die plaats gaat bieden aan circa 2.500 woningen. Ook aan de Coltbaan worden verschillende kantoorgebouwen gesloopt waarvoor appartementencomplexen in de plaats komen.

De ontwikkelaar Coltbaan 23/25 BV heeft mooie plannen. Zij hebben hun oog laten vallen op een perceel met daarop twee kantoorpanden. Op deze locatie willen zij de huidige bebouwing slopen en vervolgens 59 appartementen realiseren, met in totaal 4255 m2 gebruiksoppervlakte.

De nieuwe appartementen zijn van alle gemakken voorzien en variëren tussen de 60 m2 en 90 m2 gebruiksoppervlakte. Er komen 59 parkeerplaatsen, bergingen en voorzieningen voor elektrische auto’s. Ook wordt er een prachtige binnentuin gerealiseerd waar bewoners optimaal van kunnen genieten. Bij de look en feel van het appartementencomplex zal bamboe als basis dienen. Verder is duurzaamheid een belangrijk thema en worden de appartementen uiteraard gasloos. De appartementen worden voorzien van lucht warmtepomp met WTW en zonnepanelen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze financiering of andere projecten? Of heeft u zelf plannen? Neem dan contact op met Jan Meijer, co-eigenaar Solid Finance, via jmeijer@solid-finance.nl of 085 – 48 908 92.