Rijsdijk

Rijsdijk

Financiering nieuwbouwplan ‘Rijsdijk’ in Krimpen aan de Lek

In het karakteristieke dorp Krimpen aan de Lek worden vier twee-onder-een-kap nieuwbouwwoningen gerealiseerd in het nieuwbouwplan ‘Rijsdijk’. GDL Projecten BV heeft het eigendom van het perceel bouwgrond verworven. Solid Finance verzorgt de financiering. De start van de bouw staat gepland voor januari 2021. Wij vertellen u graag meer over dit project.

Nieuwbouw ontwikkeling

GDL Projecten BV ontwikkelt vier grote twee-onder-een-kap woningen in Krimpen aan de Lek met een oppervlakte tussen de 218 m2 en 286 m2. De woningen krijgen een prachtige locatie, gelegen langs de schitterende Rijsdijk. Door de vier woonlagen heeft de woonkamer een hogere ligging en hebben de bewoners straks uitzicht over de rivier de Lek met aan de overkant het Unesco werelderfgoed Kinderdijk. De woningen krijgen een eigen parkeerplaats en ook aan de overkant van de Rijsdijk is voldoende parkeergelegenheid.

Kopers van de woningen kunnen naar eigen inzicht de woning indelen.

Woning omgeving

Krimpen aan de Lek ligt dichtbij prachtige poldergebieden waar heerlijk gewandeld en gefietst kan worden. Daarnaast heeft het dorp alle voorzieningen voor de dagelijkse behoefte en zijn de steden Rotterdam, Dordrecht, Gouda en Utrecht goed bereikbaar door de centrale ligging van het dorp. Een heerlijke plek om te wonen.

GDL Projecten BV.

Henri Blokland, Partner-Specialist Bedrijfsfinancieringen bij Credion, bracht ons in contact met Piet de Langen, directeur van GDL Projecten BV. Het bedrijf is in 1976 opgericht. Piet werkt sinds 1989 bij het Bouw- en aannemingsbedrijf en is van timmerman doorgegroeid naar directeur. De jarenlange ervaring in de branche gaf Solid Finance het vertrouwen in dit project. Wij hebben een financiering verstrekt voor de koop van de grond en de bouw van de huizen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze financiering of andere projecten? Of heeft u zelf plannen? Neem dan contact op met Gerard Kappert, co-eigenaar van Solid Finance, via info@solid-finance.nl of 085 – 48 908 92.