Assen

Assen

Herontwikkeling in bruisend Assen

In  Assen wordt komend jaar gestart met de ontwikkeling van een modern appartementencomplex. Dit herontwikkelingstraject is een initiatief van Saxum & Firmum, een ontwikkelaar uit Zwolle met meerdere locaties in haar portefeuille. Via tussenpersoon Roodhals Capital heeft Solid Finance de financiering voor dit project verstrekt. Lees hier meer over dit project op een centrale locatie in Assen.

Appartementencomplex

Met de ontwikkeling van dit appartementencomplex wordt geïnvesteerd in moderne en betaalbare huurappartementen. Het complex zal bestaan uit 80 ruime appartementen van 70 m2.

Centrale locatie met veel groen

Assen is een vitale en sfeervolle stad in een bosrijke omgeving. Het appartementencomplex ligt in de woonwijk Baggelhuizen. Deze wijk wordt door bewoners gewaardeerd door de prachtige omgeving, de centrale locatie en het kindvriendelijke karakter. Het te bouwen appartementencomplex ligt op loopafstand van het Asserbos. Dit stadsbos is één van de oudste bossen in Nederland en bevat een kinderboerderij en een hertenkamp. Een ideale plek om heerlijk te ontspannen en te genieten van de natuur.

Over de financiering

Saxum & Firmum is geen onbekende partij bij Solid Finance. Eerder mochten we met de klant samenwerken voor de aankoop en transformatie van de Belastingflat in Emmen. Jan Meijer: “Saxum & Firmum is een professionele ondernemende partij waar wij met plezier mee samenwerken. Deze herontwikkeling in Assen is wederom een mooi project waarbij Solid Finance graag meewerkt middels een financiering.”

Saxum & Firmum specialiseert zich in het ontwikkelen van betaalbare appartementen in de middenhuur. Dit doen zij door verouderde locaties te herontwikkelen naar luxe huurappartementen. Het huidige project in Assen is daar een mooi voorbeeld van. Het appartementencomplex valt onder de ‘Refind’ vlag van Saxum & Firmum. Dit is een digitaal platform waarin huurders een woonruimte kunnen huren zonder tussenpersoon, gericht op starters en stellen.

Roodhals Capital

Roodhals Capital heeft Saxum & Firmum geadviseerd en geholpen met het aantrekken van de financiering. Willem Appel, partner bij Roodhals Capital, is tevreden over de samenwerking met Solid Finance: “We hebben snel de juiste financier voor dit project gevonden. Het is leuk dat we dit project hebben gedaan met Solid Finance”.

Contact

Voor meer informatie over deze financiering of andere projecten kunt u contact opnemen met Jan Meijer, co-eigenaar Solid Finance B.V., via jmeijer@solid-finance.nl of 085 – 48 908 92.