Up-Town

Up-Town

Hip wooncomplex Up-Town gefinancierd door Solid Finance B.V.

In Zwolle is de afgelopen jaren hard gewerkt aan de realisatie van Up-Town. Het voormalige PTT-gebouw aan de Burgemeester Roelenweg in Zwolle wordt door ontwikkelaar en eigenaar Roelenweg B.V. omgetoverd tot een hip en bruisend wooncomplex met 79 koopwoningen.

Unieke financieringsconstructie van Solid Finance B.V.

De aankoop van het kantoorpand en de ontwikkelkosten zijn gefinancierd door Solid Finance B.V. Hierbij is gekozen voor een unieke financieringsconstructie waarbij de rente gedurende de looptijd werd bijgeschreven in plaats van betaald. “Wij hebben vanaf de start van het project in april 2016 geloofd in dit project aan de rand van het Zwolse stadshart”, aldus Gerard Kappert, (mede)eigenaar van Solid Finance B.V. “Gezien de potentie heeft de klant van ons het vertrouwen gekregen om de lopende rente niet af te betalen, maar deze juist aan te wenden voor de ontwikkeling van het wooncomplex.”

Ontwikkelaar Roelenweg B.V. geeft aan dat momenteel het project zo goed als afgerond is en dat de verwachting is dat alle 79 woningen verkocht zullen zijn voor het einde van dit kalenderjaar. Roelenweg B.V. is een projectvennootschap van Urban Innovators – de vernieuwende vastgoedontwikkelaar die een duurzame invulling geeft aan verloren binnenstedelijke locaties.

Voor meer informatie over maatwerk financieringsoplossingen die Solid Finance B.V. biedt kunt u contact opnemen met:

Jan Meijer en Gerard Kappert, co-owners Solid Finance B.V. – Telefoon: +31 (0)85-77 319 54