Hoogvliet

Hoogvliet

Modern appartementencomplex in centrum Hoogvliet

Aan het marktplein in Hoogvliet (Rotterdam) wordt een groot appartementencomplex met de naam Oden gerealiseerd. Het moderne en unieke complex bestaat uit verschillende woontorens met zowel huur- als koopappartementen. Solid Finance heeft eind 2021 een overbruggingsfinanciering verstrekt voor dit project.

Wooncomplex met diverse woongelegenheden

De bouw van dit complex sluit mooi aan bij de groei van Hoogvliet met de daarbij horende vraag naar woongelegenheid. Het complex richt zich met verschillende woontorens en type woningen op verschillende doelgroepen. De hoogste woontoren zal bestaan uit vijftien verdiepingen met in totaal meer dan honderd koopwoningen van minimaal 76m2. Daarnaast komen twee woonlagen met 24 studio’s van 38m2. Verder wordt een tweede woontoren met negen woonlagen gebouwd. Hier komen 86 huurwoningen van 57m2. Bewoners kunnen hun auto kwijt op één van de meer dan honderd parkeerplaatsen.

Locatie met veel mogelijkheden

Dankzij de centrale locatie aan het marktplein zijn alle voorzieningen vanuit het complex binnen handbereik. Het centrum van Hoogvliet beschikt over alle benodigde faciliteiten en daarnaast biedt de Huiskamer van Oden een toegankelijke ontmoetingsplek voor buurtbewoners. Naast de uitgebreide faciliteiten van Hoogvliet, bent u in Hoogvliet in de groenste deelgemeente van Rotterdam. Op nog geen tien minuten loopafstand vindt u het prachtige natuurgebied de Ruigeplaat. Hier kunnen bewoners in alle rust genieten van de natuur via de wandel- en fietspaden.

Duurzaam wooncomplex

Oden staat in een groene omgeving en sluit hier met alle duurzame kenmerken goed bij aan. Bij de bouw van de woontorens wordt zoveel mogelijk nagedacht over duurzame bouwmethoden en eigenschappen. Zo wordt het appartementencomplex aangesloten op de stadsverwarming, worden waar mogelijk herbruikbare materialen gebruikt en wordt het gebouw voorzien van zonnepanelen.

Planning project

De ontwikkeling van het pand is in volle gang. Naar verwachting start de bouw van het appartementencomplex eind 2022. In het tweede kwartaal van 2024 zullen de woningen klaar zijn voor oplevering en kunnen de bewoners genieten op deze prachtige locatie.

Samenwerking met Zuidwest-7 Vastgoedspecialisten

Voor dit project heeft Zuidwest-7 Vastgoedspecialisten zich tot Solid Finance gericht. Bij Solid Finance werken we graag mee aan de realisatie van ontwikkelprojecten die veel woongelegenheid creëren op centrale locaties.

Meer weten?

Voor meer informatie over overbruggingsfinancieringen of andere financieringsvormen kunt u contact opnemen met Gerard Kappert, co-eigenaar Solid Finance, via info@solid-finance.nl of 085-48 908 92.