Leidschendam

Leidschendam

Realisatie stadswoningen aan het water in Leidschendam

In het bruisende historische centrum van Leidschendam worden negentien nieuwbouwappartementen en twee nieuwbouwherenhuizen gerealiseerd. Deze prachtige woningen op een unieke locatie aan het water gaan binnenkort in de verkoop. Solid Finance heeft de financiering van dit project verstrekt.

Herontwikkeling & nieuwbouw

Vanwege onveiligheid en een instabiele fundering vervangt Leidsekade BV de woningen aan de Leidsekade 6 t/m 10 voor nieuwbouwwoningen. Achter deze nieuwe woningen wordt in een later stadium een nieuw appartementencomplex ontwikkeld van vijftien appartementen. Naast het appartementencomplex legt de gemeente een openbaar parkeerterrein aan. De woningen aan de kade variëren in woonoppervlakte van ca. 85m2 tot ca. 230m2 en bieden dus mogelijkheden voor uiteenlopende woonwensen.

Leidschekade_achterzijde

Achterzijde nieuwbouwwoningen Leidschekade 6 t/m 10.

Woningen met karakter

De nieuwbouwwoningen aan de Vliet worden gebouwd zonder dat dit afdoet aan het historische karakter en sfeer van de oudhollandse waterstad, dit is terug te zien in de architectuur. De nieuwbouw voldoet namelijk aan de door de gemeente vastgestelde gevelvisie. Het ontwerp van het nieuwe appartementencomplex bevindt zich nog in de schetsfase.

Omgeving met veel mogelijkheden

Naast de prachtige ligging, is de locatie van de woningen ook erg praktisch. Er zijn veel winkelmogelijkheden en voorzieningen op loopafstand gelegen. Begin 2021 opende Westfield de deuren van de beroemde Mall of the Netherlands in Leidschendam, één van de grootste winkelcentra van Nederland. Je bent daarnaast zo in het centrum van Den Haag, en met de A4 en A12 op minder dan 10 minuten afstand kun je je snel en gemakkelijk door de rest van het land verplaatsen.

Project in samenwerking met Leidsekade BV

Voor de financiering van dit te ontwikkelen project heeft Feike Siewertsz van Reesema van Leidsekade BV zich tot Solid Finance gericht.

Meer weten?

Voor meer informatie over deze financiering of andere financieringsvormen kunt u contact opnemen met Jan Meijer, co-eigenaar Solid Finance B.V., via jmeijer@solid-finance.nl of 085–4890892.