Woonboulevard

Woonboulevard

Lenferink Groep Zwolle breidt vastgoedportefeuille uit gefinancierd door Solid Finance

Solid Finance heeft een financiering aan de Lenferink Groep Zwolle verstrekt om de aankoop van het object mogelijk te maken. De woonboulevard, met een verhuurbare vloeroppervlakte (vvo) van ruim 26.000m2, een eigen parkeerplaats en een restaurant, is een waardevolle toevoeging aan de vastgoedportefeuille van deze bekende vastgoedondernemer.

Financiering woonboulevard Westpoort

Solid Finance heeft de verwerving van de woonboulevard gefinancierd. Lenferink Groep Zwolle gaat het huurdersbestand revitaliseren en binnen 12 maanden herfinancieren. De woonboulevard zal jarenlang onderdeel uitmaken van de vastgoedportefeuille.

“De mogelijkheden voor het financieren bij Solid Finance zijn heel ruim, onder omstandigheden zelfs tot 100% loan-to-cost. Dit is uniek aan de services van Solid Finance. Een fijne en betrouwbare partner in vastgoedfinancieringen”, aldus Emiel Brink en Carlus Lenferink van Lenferink Groep.

Ontwikkellocatie

De woonboulevard ligt in het westen van Amsterdam in de buurt van Sloterdijk, net buiten de A10-ring Amsterdam. Sloterdijk is onderdeel van het toekomstige Haven-Stad, een ontwikkelgebied in de gemeente Amsterdam waar een nieuwe woonwijk wordt gebouwd. In totaal zal het nieuwbouwgebied ruimte bieden aan 75.000 nieuwbouwwoningen en voorzien in 60.000 banen. Een snelgroeiend gebied waarin de woonboulevard een ruim verzorgingsgebied heeft voor inwoners uit Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp en IJmuiden.

Lenferink Groep Zwolle

Lenferink Groep Zwolle is sinds de jaren ’80 een zeer ervaren vastgoedondernemer gespecialiseerd in het beleggen en beheren van vastgoed. Vanaf de oprichting heeft het bedrijf altijd een duidelijke visie gehad; deskundigheid en kwaliteit leveren. De vastgoedportefeuille is zeer divers, zowel in het type vastgoed als in de ligging. De woonboulevard in Amsterdam is hierin een mooie toevoeging.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze financiering of andere projecten? Of heeft u zelf plannen? Neem dan contact op met Gerard Kappert, co-eigenaar Solid Finance, via info@solid-finance.nl of 085 – 48 908 92.