Oosterhout

Oosterhout

Solid Finance financiert herontwikkeling in het centrum van Oosterhout

In het centrum van het Noord-Brabantse Oosterhout wordt een voormalig kantoorgebouw herontwikkeld tot moderne appartementen. Solid Finance is een joint venture aangegaan met ROQ Vastgoed om dit project te financieren. Wederom een voorbeeld van kapitaalverstrekking met risicodeling.

Van werkruimte naar woonruimte

Het pand aan de Mathildastraat 39-45 had oorspronkelijk een woonfunctie, maar heeft jarenlang als kantoorpand gediend. Door de herontwikkeling naar appartementen, wordt in het centrum van Oosterhout meer woongelegenheid gecreëerd. Met de grote vraag naar woningen sluit de herontwikkeling mooi aan bij de behoeften van de stad.

Samenwerking

Solid Finance en ROQ Vastgoed zijn geen onbekenden van elkaar. Eerder werkte Solid Finance en ROQ Vastgoed samen voor een transformatieproject in Arnhem. De kennis van ROQ Vastgoed over de herontwikkeling naar woonruimten en de expertise van Solid Finance op het gebied van financiering vullen elkaar goed aan om het project tot een succes te brengen. Dezelfde visie van beide partijen zorgt voor een prettige samenwerking bij de projecten.

Twaalf hoogwaardige woonappartementen

Vanwege de centrale ligging is de locatie voor de appartementen uitstekend. De locatie beschikt daarnaast over een ruime parkeerplaats, waardoor de twaalf toekomstige appartementen over voldoende parkeergelegenheid zullen beschikken. De appartementen zullen daarnaast worden voorzien van stadstuinen, balkons en daktuinen. Dit draagt bij aan een mooie en groene woonwijk.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze financiering of andere financieringsvormen? Neem dan contact op met Jan Meijer, co-eigenaar Solid Finance B.V., via jmeijer@solid-finance.nl of 085-48 908 92.