Opmeer

Opmeer

Bouw expathotel in gemeente Opmeer

In Noord-Holland tussen Alkmaar en Hoorn staat in Spanbroek, gemeente Opmeer, al vele jaren een partycentrum leeg. In april 2021 heeft Solid Finance een lening verstrekt aan S&A Real Estate BV voor de realisatie van een expathotel op deze locatie. Solid Finance financiert zowel de aankoop van het perceel als de bouwkosten. Wij geven u graag meer informatie over het project.

Short stay wooneenheden

In het plaatsje in Noord-Holland wordt volop gewerkt aan de realisatie van een short stay woningproject. Het pand is centraal gelegen in het dorp. In het expathotel worden 64 eenpersoonskamer gerealiseerd. De kamers zijn dankzij de grote ramen, moderne keuken en badkamer van alle luxe voorzien. Parkeren kan op het eigen terrein.

Voorheen was er op de locatie een horecapand gevestigd. Dit pand stond al ruim tien jaar leeg, hoog tijd dus voor een nieuwe bestemming. In de gemeente is de vraag naar meer tijdelijke woningen voor buitenlandse werknemers groot. Deze éénpersoons wooneenheden zijn ideaal om meer woningen voor tijdelijk verblijf te kunnen bieden in de regio.

Bouw van het pand

Met het oog op de toekomst is het realiseren van een duurzaam gebouw een belangrijk onderdeel van dit project. De aannemer van het project, Coare, heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en is daarmee een ideale partner voor dit bouwplan. Het pand wordt energieneutraal en er wordt modulair gebouwd. De ecologische voetafdruk wordt zo in vergelijking met andere bouwmethoden beperkt.

S&A Real Estate

S&A Real Estate BV wendde zich voor de financiering tot Solid Finance. S&A Real Estate is in 2021 opgericht door Stanley Visser en Angelo Palijama. Ze geloven in de kracht van kennis en samenwerking en bundelen daarom hun financiële en bouwkundige kennis in dit nieuwe bedrijf.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze financiering of andere projecten? Of heeft u zelf plannen? Neem dan contact op met Gerard Kappert, co-eigenaar Solid Finance, via info@solid-finance.nl of 085–48 908 92.