La Brisure

La Brisure

Opnieuw levert Solid Finance de financiering voor een ambitieus transformatieproject in Purmerend

L & J Panden B.V. is het vastgoedbedrijf van rasondernemer Ayhan Tatlicioğlu welke onroerend goed aankoopt, beheert en doorverhuurt. Naast dit vastgoedbedrijf is Tatlicioğlu ook oprichter en directeur algemene zaken van INTER-PSY, welke gespecialiseerde GGZ diensten aanbiedt aan patiënten met psychische of psychiatrische klachten.

INTER-PSY heeft reeds 23 vestigingen in Noord-Nederland maar streeft de komende jaren na een meer landelijke dekking. Om deze groeiambitie te realiseren heeft INTER-PSY in 2018 een zorginstelling overgenomen in Noord-Holland. INTER-PSY heeft behoefte aan passende huisvesting in Noord-Holland om de verdere uitbouw van activiteiten vorm te geven.

Recent heeft L & J Panden B.V. een kantoorpand gekocht in Purmerend van ruim 2000 m2, dat deels getransformeerd zal worden tot 9 appartementen en deels tot kantoor en praktijkruimte, die intercompany verhuurd wordt aan INTER-PSY. Credion heeft dit project geïntroduceerd bij Solid Finance die de aanschaf van het project voor een gedeelte heeft gefinancierd, samen met een co-investeerder.

“Solid Finance is altijd op zoek naar ambitieuze en ondernemende vastgoedontwikkelaars. Wij hopen dan ook op een langdurige samenwerking met L & J Panden”, aldus Jan Meijer, co-owner van Solid Finance.

Ayhan Tatlicioğlu zegt over Solid Finance: “Ik ben onder de indruk van de snelheid van handelen en de professionele service.”

Voor meer informatie over deze financiering of andere projecten kunt u contact opnemen met Jan Meijer, co-eigenaar Solid Finance B.V., via jmeijer@solid-finance.nl of 085 – 48 908 92.