IJsselzicht

IJsselzicht

Realisatie luxe appartementen aan de IJssel in Deventer

Aan de rand van de oude binnenstad van Deventer worden meerdere aaneengesloten kantoorpanden getransformeerd tot luxe appartementen door Ontwikkelcombinatie IJsselzicht B.V. De appartementen zijn gelegen aan de Twickelostraat en Noordenbergsingel en hebben een prachtig uitzicht over de IJssel en Noordenbergsingel. Wij vertellen u graag meer over de realisatie van dit project.

Ontwikkeling van appartementen

Op een unieke locatie in Deventer worden meerdere panden, gelegen aan de Twickelostraat 2, op de plek van het voormalig hoofdkantoor van Witteveen + Bos, en de Noorderbergsingel 11, 12 en 13, getransformeerd tot luxe appartementen. Een groot deel van deze panden had van oorsprong al een woonbestemming. De financiering van Solid Finance heeft de aankoop van het pand mogelijk gemaakt. Er worden in totaal 30 woningen gerealiseerd, waarvan 26 appartementen en 4 maisonnettes.

Antwoord op de vraag naar woningen in het hoogsegment

De panden hebben een karakteristiek uiterlijk en liggen in een uitstekende woonwijk. De appartementen zijn bestemd voor een brede doelgroep die ligt tussen jonge hoogopgeleide stellen en zestigplussers. De realisatie van de appartementen zal zorgen voor een doorstroom van het middensegment van de woningmarkt naar deze luxe appartementen in het hoogsegment. De projectontwikkelaars bij Ontwikkelcombinatie IJsselzicht B.V. verwachten dat de appartementen erg in trek zijn bij Deventenaren en kopers uit de Randstad. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website: www.thuisaandewelle.nl.

Totstandkoming van het project

De ontwikkeling van dit project ligt in handen van RF Vastgoed B.V. en Bouwbedrijf Kooi Appingedam & Groningen. Samen hebben zij de nieuwe vennootschap Ontwikkelcombinatie IJsselzicht B.V. opgericht. Beide bedrijven hebben een goede reputatie die Solid Finance het vertrouwen gaf. De gemeente Deventer heeft een positieve grondhouding ten aanzien van de transformatie. Ook ligt er een intentieverklaring met de gemeente Deventer om versneld de bestemming te kunnen wijzigen en een vergunning te verkrijgen met oog voor duurzaamheid en de omgeving. Solid Finance heeft een deel van de financiering voor dit project beschikbaar gesteld.