Commercieel vastgoed

Commercieel vastgoed

Snelle financiering voor transformatie kantorenterrein

De kantoormarkt in Amsterdam staat onder hoogspanning. Veel bedrijven wijken dan ook uit naar omliggende plaatsen. Hier speelt Kimberley Group, een vastgoedontwikkelaar welke commercieel vastgoed ontwikkelt en transformeert, tactisch op in. Zij heeft recent een kantorenterrein in het midden van Nederland verworven. Kimberly Group wil de goedonderhouden vrijstaande kantoorgebouwen gereed maken voor toekomstige huurders.

Op de locatie hebben zich meerdere gerenommeerde bedrijven gevestigd en bovendien kent de locatie een uitstekende bereikbaarheid met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Ook bevindt zich op loopafstand een jachthaven met een aantal horecagelegenheden, wat bijdraagt aan de sociale cohesie.

“Wij zien dat Kimberly Group uitermate succesvol is in de herontwikkeling van commercieel vastgoed en het binden van nieuwe huurders. Een eerder verstrekte financiering is door hen binnen de looptijd afgelost, en met deze aflossing kwam direct de aanvraag voor deze nieuwe financiering”, aldus Jan Meijer, co-owner van Solid Finance.

Solid Finance heeft Kimberly Group binnen een week tijd kunnen voorzien van een passende financiering.