The Ven Amsterdam

The Ven Amsterdam

Solid Finance B.V. maakt afbouw The Ven Amsterdam mogelijk

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het imposante complex The Ven. Het voormalig hoofdkantoor van KPN in Amsterdam Sloterdijk wordt compleet verbouwd tot een hotel en congrescentrum met amusementsvoorzieningen.

Om de afbouw van The Ven mogelijk te maken heeft Solid Finance B.V. binnen 7 dagen een substantieel krediet beschikbaar weten te stellen aan Glosec, hoofdaannemer van het project. Voor deze hypotheekverstrekking zijn twee vastgoedobjecten van Glosec als onderpand gesteld. Deze transactie is tot stand gekomen middels de bemiddeling van Credion Waterland, Zaanstreek, Friesland en Texel.

Het grootste deel van het complex wordt ingenomen door het hotel Park Inn by Radisson Amsterdam CityWest. Het hotel bestaat uit 476 kamers, waaronder diverse suites en een presidential suite. Het opvallende interieurontwerp van deze transformatie is afkomstig van Karim Rashid uit New York. Aan de noordzijde komt een vestiging van B-Apart met circa 60 appartementen voor kortverblijf. Aan de ringzijde wordt een nieuwe parkeergarage gerealiseerd.

Meer informatie over zakelijk vastgoed financiering?

Contact Jan Meijer of Gerard Kappert, co-owners Solid Finance B.V. – op het telefoonnummer: +31 (0)85-77 319 54