Willem-Alexanderpark

Willem-Alexanderpark

Solid Finance financiert appartementen transformatie in Noordwijk

Noordwijk heeft enorm veel te bieden. Proef de sfeer in de oude dorpskern of geniet van de natuur waarmee Noordwijk omringd is. In deze omgeving kunt u genieten van strand en boulevard, prachtige duingebieden en bloemenvelden. Een locatie waar vraag is naar nieuwe woningen. Dat zagen ook Arno Weijs en Ewoud van Dijk van Alexanderpark Project B.V.. Zij bouwen op dit moment aan de rand van Noordwijk zes gloednieuwe appartementen die wij hebben gefinancierd. Lees hier meer over het project en onze samenwerking.

Financiering Alexanderpark Project

Arno Weijs en Ewoud van Dijk kennen Noordwijk en de omgeving als geen ander. Dit is het tweede project dat Arno en Ewoud in Noordwijk neerzetten. De verwachting is dat de appartementen in het vierde kwartaal dit jaar opgeleverd worden. “Het fijne aan de samenwerking met Solid Finance is dat zij vertrouwen hebben in het project. Ondanks dat nog niet alle vergunningen getekend waren, zagen zij de mogelijkheden van dit project”, vertelt Arno.

Nieuwbouw appartementen

Aan het Willem-Alexanderpark 55 in Noordwijk staat op dit moment nog een vrijstaande villa uit 1974 op een perceel van 619 m². De villa wordt getransformeerd naar zes moderne appartementen met een grondoppervlakte variërend van 43 tot 106 m². De appartementen hebben uitzicht op de duinen en zijn gelegen op acht minuten lopen van het strand en de boulevard van Noordwijk. Een heerlijke plek om te wonen. “Dit project aan het Alexanderpark is een typisch project waar Solid Finance zich helemaal in kan vinden. Solid Finance helpt haar klanten graag om ambities om te zetten naar realiteit. Daar is dit project een mooi voorbeeld van”, vertelt Gerard Kappert, co-eigenaar van Solid Finance.

De mogelijkheden van Solid Finance

Voor meer informatie over deze financiering of andere projecten kunt u contact opnemen met Jan Meijer, co-eigenaar Solid Finance B.V., via jmeijer@solid-finance.nl of 085 – 48 908 92.