Lage Vuursche

Lage Vuursche

Solid Finance financiert de aankoop en transformatie van 60 zorgwoningen in Lage Vuursche

In de bosrijke omgeving bij Lage Vuursche, onderdeel van gemeente Baarn, heeft een Solid Finance’s vaste klanten recent twee kerkelijke panden gekocht. Deze panden met oppervlakten van 4500 m2 en 2000 m2 worden herontwikkeld tot 60 zorgwoningen. Van deze 60 appartementen worden er 24 beschikbaar gesteld voor intensieve zorg en de overige 36 voor vitaal wonen. Het totale perceel is ruim 10.000 m2 groot.

Koper van de panden is S. Van Ettekoven Holding, een ervaren vastgoedontwikkelaar met wie Solid Finance in het verleden vaker zaken heeft gedaan. Solid Finance kreeg het transformatieplan onder ogen waarbij zowel de eindbelegger en de huurder al bekend zijn. Door de zekerheden die geborgd zijn met dit plan, alsmede de positieve ervaringen met S. Van Ettekoven Holding heeft Solid Finance samen met een co-investeerder een financiering verstrekt om de aanschaf en de transformatie van de twee panden te voltooien.

“We zijn ontzettend gecharmeerd van de fantastische panden en de locatie. Ook geloven we als Solid Finance sterk in de herontwikkelplannen van deze klant. Op basis van onze goede ervaringen uit het verleden weet hij keer op keer de geschetste potentie daadwerkelijk te realiseren”, aldus Gerard Kappert, co-owner van Solid Finance.

Voor meer informatie over deze financiering of andere projecten kunt u contact opnemen met Jan Meijer, co-eigenaar Solid Finance B.V., via jmeijer@solid-finance.nl of 085 – 48 908 92.

 

Zorgwoning Lage Vuursche

Impressie zorgwoningen Lage Vuursche