Kantoorruimte

Kantoorruimte

Solid Finance financiert overbruggingskrediet voor L & J Panden B.V.

Sinds 2010 is rasondernemer Ayhan Tatlicioğlu bezig om een vastgoedportefeuille op te bouwen. Dit doet hij met zijn vastgoedbedrijf L & J Panden B.V. Tatlicioğlu is oprichter en directeur algemene zaken van INTER-PSY, die gespecialiseerde GGZ diensten aanbiedt aan patiënten met psychische of psychiatrische klachten.

INTER-PSY is met ruim 20 vestigingen in Noord-Nederland een grote speler, vooral in de regio’s Groningen, Drenthe en Friesland. Ook is INTER-PSY actief in Noord-Holland waar Solid Finance eerder als co-investeerder de aanschaf van passende huisvesting in Purmerend heeft gefinancierd om zo de ambitie van landelijke dekking verder vorm te geven.

Om de regionale positie verder te versterken heeft L & J Panden B.V. recent een pand gekocht in Veendam. In deze kantoor/praktijkruimte van bijna 1600 m2, verdeeld over twee bouwlagen en een kelder, zit een GGZ-instelling welke een deel van het pand zal huren. De overige praktijk- en kantoorruimtes worden intercompany verhuurd aan INTER-PSY.

Door de snelheid van handelen en professionele service die Ayhan Tatlicioğlu eerder had ervaren wendde hij zich voor de financiering van dit pand opnieuw tot Solid Finance. Het benodigde overbruggingskrediet was binnen een week een feit, mede door de snelle afwikkeling bij de vaste notaris van Solid Finance.

Voor meer informatie over deze financiering of andere projecten kunt u contact opnemen met Jan Meijer, co-eigenaar Solid Finance B.V., via jmeijer@solid-finance.nl of 085 – 48 908 92.