Stadion complex

Stadion complex

Stadion PEC Zwolle komt mede door Solid Finance B.V. weer in Zwolse handen

De Zwolse Lenferink Groep heeft het prestigieuze Zwolse Stadion Complex inclusief hotel, winkels, kantoren en horeca overgenomen van ontwikkelaar en eerste eigenaar AM Real Estate Development.

Deze indrukwekkende aankoop is mede mogelijk gemaakt door Solid Finance B.V. Solid Finance B.V. heeft bij deze aankoop niet alleen mede de deal gestructureerd, maar tevens een mezzanine financiering verstrekt.

Veelzijdige benutting sport, leisure, office en meer

Het algehele Stadion Complex aan de Ceintuurbaan in Zwolle, waarin tevens PEC Zwolle is gehuisvest, heeft een capaciteit van 13.250 toeschouwers. Het stadion heeft een sterk regionale functie en bestaat uit 5.000 m2 aan ruimte. Echter, in totaal omvat het complex een kleine 40.000 m2 en 1260 parkeerplaatsen. Daarnaast is er 32.000 m2 in gebruik voor andere commerciële functies van het Complex. Zoals horeca, een vier sterren hotel, kantoorruimte, evenementencentrum, fitness, retail en leisure. Tevens is er een casino aanwezig. Kortom, het Complex biedt een grote variëteit aan functies waardoor het altijd bruist. Alle detailhandelsfuncties zijn ingevuld met de grootste sportwinkels die in Zwolle en omstreken te vinden zijn. Eveneens heeft ROC Landstede in het complex 5.000 m2 aangehuurd.

Intentie Lenferink Groep: blijven investeren

De intentie van de Lenferink Groep is om verder te investeren in het gehele Complex ten einde het Complex verder te ontwikkelen, levendiger te maken en de regionale aantrekkingskracht verder te vergroten. Met als afgeleid doel uiteraard het optimaliseren van het beleggingsresultaat.

Relatie Solid Finance B.V. – Lenferink Groep

Gerard Kappert, co-owner Solid Finance B.V.: “Dit project bevestigt opnieuw de goede relatie die Lenferink Groep en Solid Finance B.V. met elkaar hebben. Wij zijn heel blij dat we op deze wijze een bijdrage hebben kunnen leveren aan het uitbreiden van de gevarieerde vastgoedportefeuille die Lenferink Groep kenmerkt”.

Voor meer informatie, een aanvullend interview of beeldmateriaal, neemt u contact op met: Solid Finance B.V, Stefan Arendsen, 085 – 4 890 892