Zutphen

Zutphen

Solid Finance financiert transformatieproject in Zutphen

In Zutphen wordt een gedateerd pand gesloopt om plaats te maken voor een nieuw appartementencomplex. Saxum & Firmum geeft de locatie een nieuwe bestemming door 31 moderne appartementen te realiseren. Solid Finance heeft de financiering verstrekt voor de aankoop van het perceel. Wij vertellen u in dit artikel graag meer over dit project.

31 appartementen op terrein voormalig GGZ instelling

Voorheen was op deze locatie een GGZ instelling gevestigd. Dit pand wordt gesloopt en de grond wordt gesaneerd. Vervolgens worden er 31 appartementen gebouwd, verdeeld over meerdere bouwlagen. Het gebouw wordt daarnaast voorzien van meerdere inpandige bergingen en enkele buitenbergingen. Ook komt er voldoende parkeergelegenheid bij het gebouw. Om aan te sluiten op de omgeving zal de er voldoende groen aan de locatie worden toegevoegd.

Wonen in Zutphen

Zutphen is een prachtige stad met een rijke geschiedenis. De geschiedenis is terug te zien aan de karakteristieke panden zoals koopmanshuizen, pakhuizen en delen van stadsmuren. Vanwege de grote en historische gebouwen staat de stad ook wel bekend als ‘Torenstad’. Zutphen ligt aan het water en in de omgeving van de stad is veel bos te vinden. Zutphen is dan ook een enorm populaire plek om te wonen.

Bekende klant

Saxum & Firmum is voor ons geen onbekende samenwerkingspartner. Zo heeft Solid Finance eerder een financiering verstrekt voor de mooie transformatieprojecten in Emmen en Assen. We zijn blij met de goede en langdurige samenwerkingsrelatie die we in de jaren hebben opgebouwd.

Saxum & Firmum

De herontwikkeling van het appartementencomplex past binnen de positionering van Saxum & Firmum. Ze werken, net als wij bij Solid Finance, graag aan de herontwikkeling van verouderde panden naar woningen voor het middensegment. Door een nieuwe bestemming en doel te geven aan de locaties, komt er weer nieuw leven en energie in de omgeving.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze financiering of andere projecten? Of heeft u zelf plannen? Neem dan contact op met Gerard Kappert, co-eigenaar Solid Finance, via info@solid-finance.nl of 085–48 908 92.