Solid Finance financiert herontwikkeling partycentrum

Locatie “The Lake” ligt in de Staatsliedenwijk-Oost, op de overgang tussen het stadscentrum van Almere en het bedrijventerrein Markerkant. Tussen de Spoordreef en de W. Dreesweg, in de Staatliedenwijk-Oost te Almere, is momenteel een partycentrum gevestigd met de naam ‘The Lake’. De kavel waarop dit complex staat ligt in het invloedsgebied van het Stationskwartier en dient als onderdeel gezien te worden van het stadscentrum.

De koper heeft de intentie om de huidige bebouwing te slopen en een luxueus appartementencomplex te realiseren met in totaal 65 appartementen. Dit betreft een bruto-vloeroppervlakte ter grootte van 4.307 m2 met daarbij voldoende parkeergelegenheid voor de toekomstige bewoners. Om deze ambitie te realiseren moet het bestemmingsplan worden gewijzigd. De gemeente staat positief tegenover dit voorgenomen initiatief en is bezig om alle benodigde overeenkomsten voor te bereiden. Momenteel wordt het huidige pand tot 1 juni 2020 verhuurd, welke hierna telkens met een maand wordt verlengd. Solid Finance’s klant, Integer Vastoed, is sinds 2014 actief als projectontwikkelaar in Almere en heeft meerdere woningbouwprojecten gerealiseerd.

“Het is het eerste project van Integer Vastgoed waar wij de aankoop van het huidige pand financieren. We hopen uiteraard op een langdurige samenwerking”, aldus Jan Meijer, co-owner Solid Finance.

“Goede snelle service, betrouwbaar en prettig zakendoen”, dat is de ervaring die Inter Vastgoed heeft met de dienstverlening van Solid Finance.

Voor meer informatie over deze financiering of andere projecten kunt u contact opnemen met Jan Meijer, co-eigenaar Solid Finance B.V., via jmeijer@solid-finance.nl of 085 – 48 908 92.