Werkwijze Solid Finance

Solid Finance biedt vastgoedfinancieringen van €1 miljoen tot en met €20 miljoen, waarbij er tot 100% wordt gefinancierd. Hoe we dit doen? We vertellen u graag meer over onze unieke werkwijze.

Uitdagende financieringsvraagstukken

Solid Finance verstrekt tijdelijke financieringen aan vastgoedondernemers. Zoekt u kapitaal voor een vastgoedontwikkeling, een overbruggingsfinanciering, een bouwfinanciering of een financiering op basis van een hoge LTV of LTC? Solid Finance helpt u graag verder.

Het belang van een goede klik

Bij Solid Finance hechten we veel waarde aan een goede klik met de vastgoedondernemer. Een goed gevoel bij een samenwerking is voor ons net zo belangrijk als de potentie van het project. We analyseren het project natuurlijk ook inhoudelijk, maar ons gevoel speelt de doorslaggevende rol. Met jarenlange ervaring hebben wij voelsprieten ontwikkeld voor het herkennen van succesvolle projecten.

Vastgoedfinancieringen met een hoge Loan To Cost

Is voor een transformatieproject de vergunning nog niet rond? Zijn de onderhandelingen met potentiële huurders nog niet afgerond? Bij Solid Finance zijn we ook geïnteresseerd in dit soort projecten. Bij woningbouwprojecten is financiering mogelijk tot 80% LTC op basis van non recourse of 100% LTC mits aanvullende zekerheden worden gegeven. Hiermee gaat Solid Finance verder dan de meeste geldverstrekkers zoals banken, vastgoedfondsen en buitenlandse investeerders. Is een vastgoedproject nog niet rijp om bij een reguliere bank onder te brengen, dan is Solid Finance uw partner. Als het project én ons gevoel goed is, gaan we de uitdaging aan!

tranformaties vergen financiële moed

Eerlijk en transparant

 

 

Transparant

Bij ons weet u waar het op staat en wat u kunt verwachten. Als er uitdagingen zijn aan de kant van de ontwikkelaar, denken we graag actief mee over de mogelijkheden.

Vragen?

Voor vragen over onze werkwijze kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 085-48 908 92 of u kunt ons mailen info@solid-finance.nl.